Cveće

Cveće

Rasadnik cveća Beograd (Ugrinovci) sa preko 20 godina iskustva, nudi vrhunsko saksijsko cveće za baštu, terasu, balkon, žardinjeru. Prodaja višegodišnjeg kao i jednogodišnjeg cveća, uz širok izbor boja. Proizvodnja cveća se svake godine obogaćuje novim kultivarima i za njihov uzgoj se koriste prvoklasni materijali koji obezbeđuju vrhunski kvalitet cvetnica. Široka paleta cveća prema uslovima nudi cveće koje egzistira u različitim sredinama, te se u ponudi nalazi cveće koje voli sunce, senku ili polusenku. Cveće šaljemo kurirskim službama, informacije na: +381637478018

 • -20%
  Prodaja karanfila u Beogradu02089_2

  Dianthus (karanfil) / Oscar ® 2017

  0 od 5

  Oskar je vodeća serija među karanfilima. Razgranatog rasta, biljka će se vremenom širiti i vašu površinu učiniti posebnom. Sorte su dostupne u mnogim lepim bojama, a posebno iz ponude se izdvajaju šatirani kultivari. Biljke će biti dostupne u prodaji krajem marta, početkom maja 2017 godine, kada će biti formirana cena biljke.

  Listovi karanfila su uski trakasti, dok  biljka dostiže visinu izmedju 20/30 cm u zavisnosti od boje i kultivara. Cvetovi su terminalni, pojedinačni. U ponudi je 6 različitih kombinacija boja. Karanfil cveta od proleća do jeseni kao grmoliko cveće, koje se može posaditi direktno u zemljište ili u žardinjeru. Biljci pogoduju sunčane pozicije, ali napreduje i u polu-senci.  Odgovaraju mu plodna zemljišta, baštenska uz umereno zalivanje. (Preko leta redovnije)
  Biljke se prodaju u saksijama dimenzija Ø13cm
  Za opsirnije informacije pozovite na 064-4664-625

  250,00дин. 200,00дин.
 • Impatiens rasadnikcvece u saksijama impatiens

  Impatiens nuova guinea

  0 od 5

  Ukoliko volite klasični Impantiens, ali je vaše dvorište nema zasenu ‘Nova Gvineja‘ je idealna za Vas, jer će vaše dvorište obojiti svojim šarenolikim spektrom boja cveta. Cvetanje traje od maja do prvih mrazeva, i poželjno je zaštititi ga preko zime od istih ukoliko želite da je imate i sledeće godine.
  Za razliku od običnog lepog jove, koji preferira samo senku, ‘Nova Gvineja’ je tolerantnija prema suncu, te joj polusenka idealno odgovara, dok postoje i kultivari kojima ne smeta puno sunce. Ponuda broji više različitih boja, narandžaste, ljubičaste, bele, crvene, bordo crvene itd… Nega ovog cveta nije ništa komplikovanija od drugog baštenskog cveća, te će veoma lako doprinostiti uz visoku dekorativnost vašem dvorištu. Najvažnije je redovno zalivanje u letnjem periodu uz povremenu prihranu.
  Biljka se prodaje u saksiji prečnika 12cm

  250,00дин.
 • Geranium-Calliope-Dark-Red-Web-21calliope muskatle cena

  Pelargonium (viseće muškatle)

  0 od 5

  Muškatle ili Pelargonium je najčešće korišćeno višegodišnje cveće na našim prostorima jer su zahvalne vrste i ne zahtevaju posebne uslove gajenja. Ova biljka zahteva redovno zalivanje kada su temperature visoke, i osunčane pozicije. Fenofaza cvetanja je celo leto i deo jeseni (u zavisnosti od vremenskih prilika). Postoji veliki broj vrsta i kultivara koji se lako mogu uklopiti u vaš vrt ili pak terasu, balkon, žardinjeru.

  120,00дин.
 • engleski geranijum pelargonijumcena

  Pelargonium crispum (Engleska muškatla)

  0 od 5

  Ukoliko ste ljubitelj muškatli ali za razliku od običnih padajućih ledenih vam treba nešto kompaktnije, engleska muškatla je pravi izbor. Svojom kompaktnom formom je praktičnija za sadnju u vašoj bašti, žardinjeri, saksiji. Kao i svaki Geranium, tako i engleske vole sunce, uz redovno zalivanje tokom leta uz povremenu prihranu i zakidanje precvetalih cvetova.
  Nega tokom zime: Muškatla nije otporna na temperature ispod nule, te će smrznuti ukoliko je ostavite napolju. Prezimljavanje može biti u hladnijim prostorijama gde se temperature ne spustaju ispod nule.
  Cveće se prodaje u saksiji, uskoro opširnije o ceni i veličinama.

  150,00дин.250,00дин.
 • stajaca muskatlaRoze pink, šatirana

  Pelargonium zonale (stajaća muškatala)

  0 od 5

  Ukoliko ste ljubitelj muškatli ali za razliku od običnih padajućih vam treba nešto kompaktnije, zonalna muškatla je pravi izbor. Svojom kompaktnom formom je praktičnija za sadnju u vašoj bašti, žardinjeri, saksiji. Kao i svaki Geranium, tako i engleske vole sunce, uz redovno zalivanje tokom leta uz povremenu prihranu i zakidanje precvetalih cvetova.
  Nega tokom zime: Muškatla nije otporna na temperature ispod nule, te će smrznuti ukoliko je ostavite napolju. Prezimljavanje može biti u hladnijim prostorijama gde se temperature ne spustaju ispod nule.
  Cveće se prodaje u saksiji, uskoro opširnije o ceni i veličinama.

  150,00дин.
 • Nema na lageru
  Primula/jagorcevina na velikobelo cveće

  Primula (jagorčevina)

  0 od 5

  Rano proleće a u vašem vrtu se i dalje vide tragovi zimskog perioda koji je iza nas. Primula (Jagorčevina) je idealna cvetnica jer će obogatiti rani prolećni vrt svojim fenomenalnim spektrom boja. Ovo cveće spada u jednogodišnje i cveta do početka leta. Kako ne prezimljava, ova biljka ostavlja seme i ponovo se javlja u vašem vrtu sledeće godine kao samonikla biljka.
  Cveće se prodaje u saksiji precnika 12 cm 
  Biljka se prodaje u cvetu u punom kvalitetu.

 • Nema na lageru
  Ranunculus asiaticus krupnocvetni ljutićranunculus-cveće beograd

  Ranunculus asiaticus (krupnocvetni ljutić)

  0 od 5

  Ranunculus asiaticus spada u višegodišnje cveće koje voli sunce. Cveta u rano proleće do početka leta.
  Pogoduju joj sveža baštenska zemljišta,  uz umereno zalivanje.  Biljka poseduje podzemno stablo, rizom koji se preko jeseni vadi iz zemlje i ostavlja na temperaturi od 0° do 1°
  Prihranu treba dodavati povremeno tokom zalivanja, kako bi cvetanje trajalo što duže i bilo intenzivnije
  Cveće se prodaje u saksiji dimenzija 12cm u prečniku.

 • Prodajacena

  Surfinia®

  0 od 5

  Prodaja Surfrinija 
  Padajuće i kompaktne Surfrinije su idealne za vaš balkon ili terasu.
  Biljka se prodaje u saksiji prečnika Ø11cm ili Ø17cm

  Veličine biljaka unutar saksije zavise od boje i vrste kultivara i dodatne slike se mogu slati putem e mail-a (js.rasadnik@gmail.com) ili Viberom (0637478018).
  Ukoliko želite dodatne fotografije i informacija kontaktirajte nas ovde

  120,00дин.250,00дин.
 • Nema na lageru
  maćuhica prodaja

  Viola tricolor hybrida (mačuhice)

  0 od 5

  Prodaja Viola tricolor, ili narodno dan i noć. Veoma rasprostranjena i često korišćeno cveće u prolećnom ili jesenjem periodu.  Mačuhice su dvogodišnje cveće, idealne za prelazne periode.
  Cveta u rano proleće do početka leta ili u jesen do prvog mraza.
  Uzgoj i nega: Sunčane pozicije uz umereno zalivanje, obavezno zakidanje precvetalih cvetova.
  Cena: 35 din (Biljka se prodaje u saksijama 10cm x 10cm)