Helichrysum petiolare – Srebrni sladić

Helichrysum petiolare – Srebrni sladić

170,00 рсд

Helichrysum petiolare, poznat i kao Srebrni sladić, je izuzetno atraktivna ukrasna biljka koja će oplemeniti vaš vrt ili enterijer svojim jedinstvenim izgledom. Ova biljka se ističe srebrnim lišćem i niskim razgranatim rastom, što je čini popularnim izborom za uređenje prostora.

Srebrno lišće: Lišće ove biljke je prekriveno srebrom, što stvara spektakularan kontrast sa zelenilom drugih biljaka u vrtu ili enterijeru.

Niski rast: Srebrni sladić raste niski, obično dostižući visinu od 15 do 30 centimetara, što ga čini idealnim za pokrivanje tla ili kao pokrivač u saksijama.

Brz rast: Ova biljka ima tendenciju da brzo raste i brzo prekriva površinu, čineći je efikasnim pokrivačem tla.

Otpornost: Helichrysum petiolare je otporan na sušu i zahteva minimalno održavanje, što ga čini pogodnim izborom za zaposlene ljude ili one koji nemaju mnogo vremena za brigu o biljkama.

Dekorativna vrednost: Srebrni sladić je popularan zbog svoje dekorativne vrednosti i može se koristiti kao pokrivač tla, u visećim saksijama ili za stvaranje živopisnih kombinacija sa drugim biljkama.

Biljka se šalje u saksiji 11cm prečnika. 


Warning: Undefined variable $global_tab_title in /home/rasadnik/public_html/wp-content/themes/porto/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 28