Senecio rowleyanus – Ukrasni grašak

Senecio rowleyanus – Ukrasni grašak

300,00 рсд

Ukrasni grašak je vrlo otporan i lagan za održavanje. Zahteva svetlu, ali ne direktnu sunčevu svjetlost, i zalivanje tek kad se gornji sloj zemlje osuši. Ukrasni grašak je savršen izbor za ljude koji nemaju puno vremena za brigu o svojim biljkama.

Ukrasni grašak se dobro uklapa u različite stilove uređenja enterijera, od modernih, minimalističkih prostora do rustičnih ili boho ambijenata. Takođe je izvrstan izbor za terarijume i viseće saksije.

Ukrasni grašak se može lako uklopiti sa sezonskim cvetnicama, kao što su: Muškatle, Petunije, Begonije, Dalije, Salvije. 

Prilikom kombinovanja Ukrasnog graška s sezonskim cvetnicama, važno je razmotriti njihove zahtjeve za svetlošću, vodom i temperaturom kako bi se osiguralo da će zajedno uspeti. Takođe, imajte na umu da će se Ukrasni grašak imati zelenu boju tokom godine, dok će se sezonske cvetnice menjati, što će stvoriti dinamičan i atraktivan vrt.


Warning: Undefined variable $global_tab_title in /home/rasadnik/public_html/wp-content/themes/porto/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 28